Tammo & Rina

Bij deze tuin werd uitgegaan van een bestaande tuin.

Tammo en Rina betrokken een groter huis in een nieuwbouwwijk en troffen een grote tuin aan die nogal strak was aangelegd. “Te strak”, volgens Tammo en Rina. “We wilden graag een romantischer, verrassender tuin met doorkijkjes.

Voor ons hoef je niet in een keer de hele tuin te overzien. Het is veel leuker als je een bocht omkomt en steeds op een nieuw facet van de tuin stuit. Met Bas was het gemakkelijk overleggen. Hij begreep precies wat we bedoelden. Bij de zijdeur van de woonkamer is een nieuw, intiem terras aangelegd die heel origineel is afgeschermd door betonijzer dat in de een golvende beweging de vormen van de tuin accentueert.

Een blauwe regen is nu bezig deze afscheiding te begroeien. We kunnen niet afwachten hoe het er uit zal zien als hij volop is uitgegroeid. Dezelfde blauwe regen vinden we ook terug bij de nieuw aangelegde oprit. Al met al vormt deze gerenoveerde tuin een harmonisch geheel, precies zoals we het ons haddenvoorgesteld.

Bas kwam ook tot de conclusie dat de beplanting te veel door elkaar heen stond, het bood een chaotische aanblik. Hij heeft de planten opnieuw ingedeeld en nu biedt de tuin rust, precies wat je van een tuin graag wilt. Heel leuk is dat Bas onderweg ook steeds voor je uitkijkt.

Als hij op planten of heesters stuit waarvan hij denkt dat deze goed bij je tuin passen neemt hij ze voor je mee. Overigens is hij nog steeds niet uitgedacht, de voortuin kan volgens hem ook nog veel beter. Mooier vooral. We zijn benieuwd waar hij mee aankomt!”

Uitgelicht


Een van de opmerkelijke eigen creaties van Bas van Vliet is een zelf ontworpen buitenkachel die demontabel is en dus gemakkelijk op te bergen of nog leuker± gemakkelijk mee te nemen is op vakantie.

Klik hier voor meer informatie