Wat doen Alles onder een hoed

Tuinenrenovatie ALLES ONDER EEN HOED onderhoudt en renoveert tuinen. Bent u uitgekeken op uw tuin? Zou u er graag een nieuwe look aangeven? Of uw tuin kan wel een opfrisbeurt gebruiken?

Met de deskundige blik en creativiteit van Bas van Vliet komt u tot verrassende resultaten. Hierbij staan uiteraard uw wensen centraal.

Bestaande elementen weet deze hovenier zo in te passen dat het lijkt of ze voor uw nieuwe tuin speciaal zijn geplaatst.

Nieuwe doorkijkjes, verrassende paadjes, het uitzicht vanuit het huis en vanaf de straat, uw tuin kan indien u dit wenst een totaal andere aanblik krijgen.

Bas van Vliet kan u adviseren bij de keuze van uw planten. U wilt graag een geurende tuin, een tuin op kleur of een die het hele seizoen door bloeit? Of wilt u graag planten die een keur van vlinders en andere interessante insecten aantrekt? Ook dat behoort allemaal tot mogelijkheden.

Onderhoud

Hoveniersbedrijf ALLES ONDER EEN HOED verzorgt ook het onderhoud van uw tuin. Dit kan een deel van het onderhoud zijn of het volledig onderhoud. In overleg met u maakt Bas van Vliet een onderhoudsplan, adviseert over zaken als bemesting, onkruidbestrijding, snoeien van bomen, heesters en vaste planten. Uiteraard valt bestrating ook onder het onderhoudspakket.

Uitgelicht


Een van de opmerkelijke eigen creaties van Bas van Vliet is een zelf ontworpen buitenkachel die demontabel is en dus gemakkelijk op te bergen of nog leuker± gemakkelijk mee te nemen is op vakantie.

Klik hier voor meer informatie